Shell Lappeentiellä tankkaat niin laadukkaita polttoaineita kuten Diesel, Shell V-Power ja Fuel save 95E10.

Lisäksi meiltä saat myös polttoöljyn mittarista.

Shell V-Power bensiini

Shell Lappeentie Imatra V-Power

Uusi ja entistäkin parempi Shell V-Power -bensiini antaa parasta suorituskykyämme ja tehokkuuttamme. Tehostettu moottoria puhdistava teknologia ei ainoastaan auta parantamaan moottorin kuntoa, vaan se myös auttaa maksimoimaan polttoaineesta saatavan energian. Sopii kaikkiin bensiinimoottoreihin.

Hyödyt

AUTTAA ALENTAMAAN
Kitkaa moottorissa
Tuplasti kitkaa vähentäviä molekyylejä verrattuna vanhan V-Powerin koostumukseen

AUTTAA PUHDISTAMAAN
Imuventtiilit ja polttoainesuuttimet
Auttaa puhdistamaan (kriittisiä polttoainejärjestelmän osia kuten) imuventtiileitä ja polttoainesuuttimia niihin kertyneistä suorituskykyä alentavista epäpuhtauksista.

AUTTAA PITÄMÄÄN PUHTAANA
Polttoainejärjestelmää
Uudessa Shell V-Power -bensiinissä on enemmän puhtaana pitäviä ja puhdistavia molekyylejä kuin aiemmin myynnissä olleessa V-Power bensiinissä.

Shell FuelSave 95E10 – bensiini

Shell FuelSave 95 – bensiini

Asiakkaamme haluavat säästää polttoainekuluissa, ja siksi kehitimme uuden Shell FuelSave 95E10 –bensiinin, joka riittää pidemmälle.

Polttoainetehokkuus

Pitkälle kehitetyn taloudellisen koostumuksensa ansiosta Shell FuelSave 95E10 vaikuttaa moottorissa välittömästi. Moottorin polttoainetehokkuus parantuu heti ensimmäisellä tankkauksella.

Yleensä bensiinit on suunniteltu vaikuttamaan vain moottorin kriittisimmissä osissa kuten imuventtiileissä, Shell FuelSave 95E10 –bensiinin koostumus sen sijaan pitää moottoria laajemmin puhtaana, mikä parantaa polttoainetehokkuutta.

Puhtaampi moottori

Yleensä bensiinit on suunniteltu vaikuttamaan vain moottorin kriittisimmissä osissa kuten imuventtiileissä, Shell FuelSave 95E10 –bensiinin koostumus sen sijaan pitää moottoria laajemmin puhtaana, mikä parantaa polttoainetehokkuutta.

Tasaisempi käynti

Shell FuelSave 95E10 on suunniteltu erityisesti voitelemaan niitä moottorin osia, joissa tavallinen moottoriöljy ei pääse vaikuttamaan. Tämä auttaa moottoria käymään vapaammin, eli suurempi osa vapautuvasta energiasta muuttuu liikkeeksi. Puhtaana pitävä koostumus vaikuttaa moottorin tehoon ja parantaa viime kädessä myös polttoainetehokkuutta ensimmäisestä tankkauksesta alkaen.

Lue lisää Fuelsave 95E10 polttoaineesta shell.fi sivustolta

Shell GTL – diesel

Shellin 40 vuoden kehitystyön tuloksena syntyi GTL (gas-to-liquid), nesteytetystä maakaasusta tehty huippuluokan polttoaine. GTL:ää sisältävä Shell Diesel palaa puhtaammin, pitää moottorin puhtaana ja antaa välitöntä suorituskykyä.

GTL:ää sisältävä Shell Diesel on maailmanluokan diesel, joka perustuu Shellin yli 40 vuoden kehitystyöhön. Sen tuloksena on syntynyt GTL-teknologia, jonka pohjalta GTL Diesel on valmistettu. Shell Dieselin lisäaineistus on globaalin Shellin kehittämä ja se on käytössä vain Shellissä.

Setaaniluku on dieselin syttymisherkkyyttä ilmaiseva luku. Se kuvaa dieselin laatua vastaavasti kuin oktaaniluku kuvaa bensiinin puristuskestävyyttä. Mitä korkeampi setaaniluku, sen nopeammin diesel syttyy moottorissa palotilaan ruiskuttamisen jälkeen. Jos setaaniluku on alhainen, diesel syttyy hitaasti ja myös kuormittaa moottoria ja aiheuttaa ylimääräisiä päästöjä sekä moottorin ”nakutusta”.

Tavallisen dieselpolttoaineen setaaniluku on yleensä 51–55, mutta Shell GTL Dieselin setaaniluku on aina yli 60, näin dieselimme syttyy herkemmin ja tuo välittömästi suorituskyvyn moottorissa käyttöön. Dieselillämme on myös alhaisemmat lähipäästöt, erityisesti raskaan liikenteen ajoneuvojen osalta.