Shell Card Private

Shell Card –yksityiskortti on Pohjoismainen polttoainekortti. Uusi kortti on turvallinen ja monipuolinen maksuväline, joka käy kaikilla pohjoismaiden Shell-asemilla. Tällä kortilla maksat kätevästi kaikki tien päällä suorittamasi ostokset, polttoaineista ja autokemikaaleista aina ruokailuihin asti. Kaikki ostokset, niin kotimaassa kuin muissakin pohjoismaissa tehdyt, laskutetaan yhdellä laskulla.

Pääkortin lisäksi korttitiliin voidaan liittää jopa neljä rinnakkaiskorttia, vaikka jokaiselle autoilevalle perheenjäsenelle omansa. Kortti on maksuton, jos lasku maksetaan e-laskulla (tilinhoitomaksu 0 €). Kaikki niin Suomessa kuin Ruotsissakin tehdyt ostokset näkyvät yhdellä laskulla. Kulujen seuraaminen, tilin hallinnointi ja tietojen muuttaminen on helppoa ja vaivatonta verkossa olevan reaaliaikaisen “Oma Tili”-palvelun kautta.

Lue lisää Shell Card Private kortista shell.fi sivustolta

Shell card private

Shell euroShell yrityskortti

Kun yrityksessäsi käytetään euroShell-korttia, olet aina ajan tasalla polttoainekuluista. Olipa yrityksen autokanta suuri tai pieni ja liikkuivatpa ajoneuvot koti- tai ulkomailla, yritys voi paremmin valvoa ja hallita tietoja, alentaa käyttökustannuksia, helpottaa hallintoa ja estää korttien väärinkäytön. Lähes 300 Shell-huoltamoa Suomessa ja yli 10,000 kohdetta Euroopassa tarjoavat Shell-polttoaineita ja-palveluita. Huoltamo-ja reittihaku auttavat löytämään reitin varrelta kohteet, joissa euroShell-kortti kelpaa.

Lue lisää euroShell yrityskortista shell.fi sivustolta

euroShell card

Kadonneen tai varastetun kortin voit ilmoittaa suljettavaksi 24h vuorokaudessa numeroon 09 584 00 278 ja ulkomailta soitettaessa +358 9 584 00 278