St1 Mastercard

St1:n kanta-asiakkaana tankkaat St1 Mastercardilla aina edullisemmin. Etu vaihtelee ajankohdan mukaan.

Hae St1 Mastercardia St1 Way -sovelluksen kautta: saat uuden St1 Mastercardisi luottopäätöksen hetkessä. Kanta-asiakkaana pääset hyödyntämään maksutapaetua St1- ja Shell-asemilla saman tien, kun näytät St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla tai mobiilitankkaat sovelluksen kautta.

Maksutapaetu vaihtelee ajankohdan mukaan ja se on aina vähintään -0,5 snt/l.

*St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa sovelluksessa tai St1- tai Shell-asemalla. Muutoin tilinhoitomaksu on 3€/kk. Kuukautena jona et käytä korttia ollenkaan ei myöskään tule tilinhoitomaksua.

Shell card private

Shell euroShell yrityskortti

Kun yrityksessäsi käytetään euroShell-korttia, olet aina ajan tasalla polttoainekuluista. Olipa yrityksen autokanta suuri tai pieni ja liikkuivatpa ajoneuvot koti- tai ulkomailla, yritys voi paremmin valvoa ja hallita tietoja, alentaa käyttökustannuksia, helpottaa hallintoa ja estää korttien väärinkäytön. Lähes 300 Shell-huoltamoa Suomessa ja yli 10,000 kohdetta Euroopassa tarjoavat Shell-polttoaineita ja-palveluita. Huoltamo-ja reittihaku auttavat löytämään reitin varrelta kohteet, joissa euroShell-kortti kelpaa.

Lue lisää euroShell yrityskortista shell.fi sivustolta

euroShell card

Kadonneen tai varastetun kortin voit ilmoittaa suljettavaksi 24h vuorokaudessa numeroon 09 584 00 278 ja ulkomailta soitettaessa +358 9 584 00 278